Enhedsterapi

Kost, tilskud og essenser

I Enhedsterapien inddrager vi klassiske terapiområder som kost og ernæring, vitamin- og mineraltilskud og blomsteressenser.

Kost og ernæring

Du lærer på uddannelsen at undersøge centrale ernæringsbalancer og at korrigere ubalancer gennem kostmæssige tiltag.

Vi lægger vægt på så ubearbejdet og naturlig kost som muligt, samtidig med, at vi arbejder med at løfte madens energiniveau gennem opmærksomhed og velsignelse.

Tilskud

Vi bruger de reneste naturlige kosttilskud fra både planter, bær og dybhav. På uddannelsen lærer du at teste kosttilskud og at tilpasse dem til den enkeltes behov.

Den nyeste forskning på området danner grundlag for anbefalingerne om kosttilskud.

Blomsteressenser

Vi anvender Bachs Blomstermedicin til at opnå en dybere forståelse af den enkeltes konstitution, kvaliteter og livssituation. Blomsteressenserne bruges dermed både til behandling af symptomer, og til at understøtte helbredelsesprocessen.

Du lærer også om blomsterpunkter, hvor man kan integrere akupunkturpunkter med blomsteressenser, for at integrere afspaltede områder i sind og krop.

Mennesket i naturen

Der lægges vægt på grundlæggende økologi via viden om naturlove. Vi udforsker naturen som helbreder og får enkel viden om helbredende planter – og de giftige. Vi lægger især vægt på blomsteressenser som udtryk for naturens sprog.

Skovsyre, Enhedsterapi, Kost, tilskud og essenser